طراحی داخلی استارت آپ حامی با رویکرد استفاده حداکثری از فضاها و در عین حال ایجاد حس خلاقیت و پویایی در فضاها آغاز گردید.
این پروژه در سه طبقه 200 متری (همکف، اول و دوم) طراحی و وارد فاز رندرینگ شد. طراحی و تحویل این پروژه در 14 روز انجام گردید.
ذهن خلاق در فضای خلاقانه
طراحی داخلی استارت آپی یکی از راههای ایجاد حس خلاقیت در پرسنل است. محیطهای استارت آپی بر خلاف فضاهای اداری رسمی نیاز به معماری و همچنین افراد خلاق دارد تا افراد علاوه بر انجام امور روتین روزانه، به کشف و حل مسئله نیز بپردازند.
همانطور که در اسلایدر زیر میبینید، در طراحی فضای این مجموعه سعی شده که افراد از لحظه ورود به ساختمان تا رسیدن به میز کار، با فضاهای خلاق و پرانرژی برخورد داشته باشند.
رنگهای پرانرژی، استفاده از کنتراست، ایحاد فضاها و آیتمهای خلاقانه و همچنین راحتی و آزادی در فضا از جمله ویژگیهای این پروژه طراحی محسوب میشود.
قبلی
بعدی
فضای ریاست و اداری
در طراحی داخلی استارت آپی یکی از مهمترین مواردی که تیم طراحی باید به آن توجه داشته باشد، هماهنگی بخشهای مختلف ساختمان است. به عنوان مثال فضاهای کار گروهی یا فضاهای رفاهی باید تفاوتهایی با فضاهای رسمی مجموعه از جمله حوزه ریاست داشته باشد.
این تفاوت نباید به قدری مشهود باشد که طراحی را به بخش کاملا مجزا تقسیم کند. به همین جهت سعی شده هارمونی در فضاهای رسمی و آزاد به وسیلهی ایجاد فضاهای رفاهی شکل گیرد.
این فضاهای رفاهی هم در بخشهای آزاد و کارگروهی و هم در حوزههای رسمی و مدیریتی قابل مشاهده هستند.
قبلی
بعدی
فضاهای رفاهی
قبلی
بعدی
نظرات اعضا تیم معماری آرا
استفاده از متریال با کیفیت و برند در پروژه، از ویژگیهای خاص "آرا" بوده است.
مهندس امیرحسین پورحیدری
طراح و مدیر امور قراردادها
توجه به جزئیات اجرایی و همچنین ظرافت و سرعت در اجرا، از اهداف اصلی تیم " آرا " است.